Vanna i Jacques oduševili zajedničkim koncertom

NAJBOLJE OD NAS naziv je zajedničkoga koncertnoga spektakla tijekom kojega su najljepši glasovi hrvatske estrade izvodili svoje najveće hitove i pružili prepunom Lisinskom glazbeni doživljaj za pamćenje.

Da su uistinu crème de la crème hrvatske glazbene scene, kao što su najavljivali organizatori koncertnoga spektakla – portal Žena.hr & RTL MUSICVanna i Jacques sinoć su potvrdili fantastičnim rasprodanim koncertom u velikoj dvorani Lisinski.

Koncert koji se dugo iščekivao i prvi takav zajednički projekt neprikosnovenih vokalnih autoriteta hrvatske glazbe izazvao je golem interes publike koja je, uživala u najvećim uspješnicama Vanne i Jacquesa.

Prvi dio koncerta pripao je Gospodinu Glasu, Jacquesu Houdeku, koji je svoj energičan nastup otvorio aktualnim hit singlom ‘Pravi sretnik’, a zatim nastavio nizati hitove poput ‘Stotinama godina’, ‘Srećom imam tebe’, ‘Nov čovjek’ i ‘Zauvijek tvoj’. Prije nego je pozornicu prepustio svojoj dragoj kolegici, Jacques je svoje najvjernije obožavatelje razveselio pjesmom ‘Na krilima ljubavi’ sa samoga početka svoje karijere.

Vanna je, pak, svoj dio započela veličanstvenom izvedbom hita ‘Kao rijeka’, a završila pjesmom ‘Ako je vrijedilo išta’ s početka ovoga milenija, no mnogobrojnu publiku nije zakinula ni za megahitove iz ere ET-a, poput ‘Ja ti priznajem’, ‘Da ti nisam bila dovoljna’ i ‘Sve bih dala da znam’.

Sjajan repertoar, vrhunske interpretacije i energija, koju su podizali iznimni prateći glazbenici, držali su publiku na nogama više od dva i pol sata, a veličanstveni Vanna i Jacques priredili su veliko iznenađenje za sam kraj koncerta te su kao zahvalu svim posjetiteljima u duetu izveli svoju zajedničku pjesmu ‘Tiha snaga’, a točku na i stavili su izvedbom megahita ‘Tek je 12 sati’. Polarnu hladnoću ove zimske zagrebačke noći pobijedili su ljubav, emocije, energija i vrhunska glazba!