Valentinovo s Massimom u Spaladium Areni

Mjesec dana prije koncerta i već je rasprodan prvi kontingent ulaznica za dosad najveći Massimov splitski koncert, koji će se 14. veljače održati u Spaladium Areni.

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom svim zaljubljenima. Ovaj put će koncert biti u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena.

Za koncert se cijela ekipa potrudila da ugođaj publici bude što bolji jer je posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete koji će doprinijet vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.

Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom genijalni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima, basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva.

Massimo i bend izvoditi će hitove „Iz jednog pogleda“, „Kladim se na nas“, „Sjaj u tami“, „Suze nam stale na put“, “Ne dam grijehu na tebe”, „Neka ti plove brodovi“ i mnoge druge iz preko 30 godina duge karijere.

Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače jer je odličan provod zagarantiran!

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima. Sva mjesta u dvorani su sjedeća. Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca do sedme godine ulaze besplatno, ako sjede u krilu.

U nastavku su kategorije i cijene ulaznica koje vrijede do 31.01. :
VIP parter – 180 kn
Parter 1 – 150 kn
Tribina 1 – 140 kn
Parter 2 – 120 kn