SVI SU LUDI ZA JOLOM!

Gužva na subotnjoj zagrebačkoj špici uoči najvećeg koncertnog tuluma u gradu!

 

Protekle subote na zagrebačkoj špici ispred Croatia Records Music shopa vladala je nesvakidašnja gužva. Jedan od najpopularnijih glazbenika – Joško Čagalj Jole družio se sa svojim obožavateljima uoči velikog koncerta u Ciboni 12.10. Mnogobrojni obožavatelji došli su na ovaj ‘Meet & Greet’ kako bi od svog najdražeg pjevača dobili autogram ili se s njim fotografirali. Jole je svima obećao da će 12.10. u Ciboni biti najveći koncertni tulum u gradu te je istaknuo da odbrojava dane da trenutka kada će stupiti na pozornicu zagrebačke Cibone. Podršku Joli, osim obožavatelja došli su pružiti njegova supruga Ana Čagalj, te Ana Radišić, Daria Lorenci Flatz, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele, Vedran Mlikota, Dejan Ačimović i Joško Jeličić.

 

Već godinama, karte za Joline koncerte su rasprodane diljem Hrvatske. Poznat po tome da zapali publiku u sekundi, sam Jole najavljuje veliki  koncertni tulum u Ciboni 12. listopada i poziva sve da mu se pridruže u toj nezaboravnoj noći. Na velikom  koncertu karijere, publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. A na pozornici će mu se kao gosti pridružiti dugogodišnji prijatelji – Jelena Rozga i Klapa Rišpet.

 

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za parter te 120 kn za tribine

možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao i online na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/jole-i-prijatelji-zagreb-kc-drazen-petrovic-1052338/performance.html

 

Fotografije u prilogu su za slobodnu upotrebu

Foto: Goran Perešin

Fotografije u visokoj rezoluciji dostupne su na linku: https://we.tl/t-C1xOw7CkM9