Zbog velikog interesa publike S.A.R.S. najavio i drugi koncert 16.12.

S.A.R.S. rasprodao prvi koncert u Lisinskom 15. prosinca, novi i posljednji najavljen za dan poslije!

O popularnosti benda S.A.R.S. najbolje svjedoči činjenica da su u rekordnom roku prodane ulaznice za njihov prvi koncert u dvorani Vatroslav Lisinski, 15. prosinca 2017. Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan nastup – 16. prosinca u 20 sati, koji je ujedno i posljednji.

Ova dva koncerta, koja se organiziraju u suradnji s RTL Musicom, bit će svakako zapamćena i kao iskorak iz okvira jer će omiljeni beogradski bend svoju publiku počastiti održavanjem prvog elektro-akustičnog koncerta u njihovoj karijeri! Osim toga, S.A.R.S.-ovci svojim gostima pripremaju i posebne obrade već dobro znanih hitova s gostujućim instrumentalistima u postavi.
Prvi put u karijeri svirat će u proširenom sastavu od 20-ak glazbenika, a kako bi sve bilo točno onako kako su zamisliti, članovi benda već neko vrijeme održavaju intenzivne probe.

„Drago nam je svima da nas Zagreb čuva i voli iz početka i već smo dobili i tradiciju rasprodanih dvorana… Super je čuti da neće ni Lisinski biti izuzetak. Ovaj elektro-akustični projekat nam mnogo znači, krećemo ga iz Zagreba i hvala svima koji su kupili karte i omogućili nam da napravimo dvodnevno druženje u Zagrebu. Jedna ljubav!“, Izjavio je Žarko Kovačević, frontmen S.A.R.S.-a.

• Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane Lisinski te online putem na ulaznice.hr.