GLAZBENO KRSTARENJE JADRANOM: NEZABORAVNI IZLETI, VRHUNSKA GASTRONOMIJA I GRAŠIN KONCERT POD ZVJEZDAMA

Jeste li spremni za osam dana ekskluzivnog krstarenja Jadranom, nezaboravne izlete, vrhunsku gastronomiju i intimni koncert Petra Graše?

Ovo nesvakidašnje glazbeno putovanje i avantura na luksuznom brodu “New Star” pruža vam nezaboravni odmor na Jadranu, u srcu ljetne sezone, posebno osmišljen za sve ljubitelje glazbe i gastronomije, daleko od gužve, hotelskih plaža i užarene ljetne vreve.

Ako te pitaju – Gdje idemo, što radimo, kako to izgleda?

Polazak / Dolazak:

Destinacije: Zadar, Sali, Primošten, Vis, Biševo, Hvar, Trogir, Skradin, NP Krka

Ukupno 39 putnika smještenih na brodu imaju na raspolaganju ležaljke za sunčanje, vanjski lounge s baldahinima, jacuzzi i platformu za plivanje, što ovakav odmor i putovanje čini neodoljivim.

A sad zamislite ovo…

Krstarite luksuznom jahtom, okruženi bistrim Jadranom i netaknutom prirodom. Možda ste dan proveli u gastro-izletu. A možda ste otkrili prekrasnu skrivenu uvalu za kupanje. Možda vas je pratilo i jato dupina.

I dok plovite ka sljedećoj destinaciji, a zvijezde se pojavljuju na nebu, na palubi broda počinje koncert vašeg omiljenog glazbenika.

Nakon što ste na sav glas pjevali najdraže pjesme, plesali kao da ste u vlastitom dnevnom boravku, odjednom se nalazite na korak od omiljenog pjevača. Upoznajete se, slikate se i razgovarate, pod vedrim nebom, daleko od gužve.

To je ono što izdvaja ovo glazbeno putovanje od običnog koncerta. To je putovanje za pamćenje.

… samo su tri termina polaska, zato rezervirajte svoje mjesto sada!

REZERVIRAJ SADA 

http://music.rtl.hr/krstarenje