Raskošni Las Vegas Show oduševio punu Laubu!

Sjajna atmosfera, odličan glazbeni program te brojni gosti opisuju prvi Las Vegas Show koji se održao u subotu navečer u zagrebačkoj Laubi. Večer je otvorio poznati radijski i TV voditelj Mirko Fodor koji je najavio večer prepunu dobre zabave. Lider Swingersa Rober Mareković je skupa s Danijelom Večerinović bio domaćin ovog zabavljačkog showa.

Večer je bila podijeljena u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood te Ivo Robić, a da se radi o zaista odlično pogođenim temama svjedoče i ovacije publike nakon svakoga dijela showa. Domaćin Mareković je prije svake pjesme detaljno objasnio zašto je upravo određeni izvođač zaslužan za pojedini dio glazbene povijesti, a grupa Swingers je obradama popratila sve najveće hitove. Glazbeni gosti Marko Tolja, Neno Belan i Mirko Fodor odlično su se uklopili u program te su posebnim aranžmanima udahnuli novi život u glazbene klasike. “New York, New York”, “La Bamba”, “Crazy Little Thing Called Love” te “Viva Las Vegas” samo su neke od pjesama uz koje je mnogobrojna publika plesala tijekom više od dva sata showa.

Osim glazbenog dijela, organizatori Las Vegas Showa pobrinuli su se i za ostale detalje te su ugostili plesačice, gutače vatre te ples na svili kako bi doživljaj bio što bolji. Brojna publika mogla se i vjenčati u kapelici u vegaškom stilu, a oko 150 sretnih parova vjenčao je imitator Elvisa Presleyja koji je svima uručio i potvrdu vjenčanja. Nakon samoga showa, publiku je do dugo u noć zabavljao DJ Tomo Ricov. Las Vegas Show ide dalje, a o točnim detaljima i novim datumima publika će biti obaviještena uskoro.

Foto: Roberto Pavić