Proljetni hit Jacquesa Houdeka će vas dirnuti u srce

SRCE HRVATSKE GLAZBENE SCENE KUCA U RITMU JACQUESOVIH HITOVA!

Već dva Jacquesova hita u izdanju RTL MUSIC-a – PRAVI SRETNIK & SAM – osvojila su ove godine radijski eter i vrhove top ljestvica, a da je trenutno najproduktivniji glazbenik na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni, Gospodin Glas dokazuje i trećim ovogodišnjim singlom SRCE koji je premijeru doživio u zadnjemu tjednu mjeseca ožujka.

Pravim proljetnim hitom i energičnim videospotom Jacquesov kreativni tim ponovno je iznenadio brojne fanove koji ne skrivaju svoje oduševljenje glazbenikovom strategijom izlaska singlova i spotova krajem svakoga mjeseca.

‘I publika i struka za sada sjajno reagiraju na našu strategiju. Iako su svi dosta oprezni bili s procjenama, kao i uvijek kada je posrijedi nešto novo i inovativno, moj tim i ja od početka vjerujemo u ovu glazbenu priču i hrabro koračamo naprijed. Pjesma SRCE, koju jednostavno obožavam otkada mi je genijalna Andrea Čubrić poslala demosnimku, moj je treći ovogodišnji singl i jedva sam dočekao dan da je predstavim publici!’, s velikom dozom entuzijazma objašnjava Jacques svoj novi projekt te nadodaje – ‘Posljednjih smo tjedana konstantno na promotivnoj radijskoj i televizijskoj turneji i povratne informacije s terena su sjajne. Pjesme ‘Pravi sretnik’ i ‘Sam’ ušle su među 10 najemitiranijih pjesama u državi, pohvale primamo na svakome koraku, a meni je reakcija publike ipak najvažnija i presretan sam što nove pjesme tako brzo zauzimaju svoje mjesto u srcima fanova.

Nova se još i zove SRCE pa se nadam da će taj put biti još i brži!’, uz smijeh zadovoljno govori glazbenik koji svojim vokalnim sposobnostima i perfektnom snalažljivošću u različitim glazbenim žanrovima oduševljava mnogobrojnu publiku već dugi niz godina, a odvažnost, inovativnost, moderan zvuk i postavljanje novih trendova samo su neki od pozitivnih komentara koje dobivaju Jacquesovi novi singlovi.

‘Kad je najteže, SAMO SLUŠAJ SRCE!’, za kraj je uz #hashtag promotivne kampanje novoga singla poručio jedan od najboljih vokala s naših prostora čije nove glazbene uratke, sudeći po dosadašnjemu tempu, nećemo trebati dugo čekati.