POSLASTICA ZA SVE LJUBITELJE FILMSKE GLAZBE!

 

Jean-Michel Bernard nagrađivani je francuski pijanist i skladatelj. Počeo je svirati klavir već u dobi od dvije godine, a nakon diplome na pariškom Ecole Normale de Musique afirmirao je svoju karijeru u jazzu nastupajući i surađujući s poznatim umjetnicima kao što su Eddie Davis ili Ray Charles, koji je za Jean-Michela Bernarda rekao da je genij.

Karijera skladatelja počela mu je u animiranim filmovima, iz čega su slijedile suradnje s glazbenim legendama, oskarovcima Enniom Morriconeom i Lalom Schifrinom. Često radi s redateljima i dobitnicima Oscara, kao što su Michel Gondry (The Science of Sleep, Be Kind Rewind…) i Martin Scorsese (Hugo). Kao jedan od najboljih i najcjenjenijih pijanista uopće, nastupa širom svijeta, a vrhunskim je koncertom zatvorio i prošlogodišnje izdanje International Sound & Film Music Festivala u Puli.

Ove godine, 20. studenog, Jean-Michel Bernard nastupit će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u sklopu programa Hollywood Film Music u produkciji  RTL Music i Dreamaker Productions. U vokalnoj pratnji Nine Kraljić i Kimiko Ono, izvest će najpoznatije i najbolje glazbene teme iz filmova kao što su Forrest Gump, Schindlerova lista, Jurassic Park, Mission Impossible, E.T. i mnogi drugi, ali i neke virtuozije iz suradnje s Rayom Charlesom i Lalom Schifrinom.

 

 

 

Kontakt:

DreaMaker Productions d.o.o.

Ilirskog Pokreta 1

10430 Samobor

Croatia

Tel: +385 95 854 6346

Email: mknezoci@dreamaker-productions.hr