DISCOVER pravilnik

Svi zainteresirani glazbenici pozvani su bili da iskoriste glazbenu priliku. Sudionici nagradnog natječaja trebaju biti samostalni glazbenici ili višečlani glazbeni sastav.
Solo pjevači, metal bendovi ili tamburaši, mladi ili iskusni… pravila apsolutno nema.
Cilj ovog natječaja je otkriti nove glazbene talente s kojima će RTL Music i MPA Akademija potpisati standardni izdavačko/nakladnički ugovor te će osigurati snimanje jednog audio singla i video spota pobjednika.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je bilo popuniti WEB prijavnicu do 30.04.2018. na službenoj stranici organizatora, www.music.rtl.hr/discover-natjecaj

Nakon svih pristiglih prijava organizatori su uz stručni žiri odabrali i kontaktirali finaliste koji su imali priliku sudjelovati na castingu uživo u MPA Akademiji 12.05. – 13.05.

U svrhu glasanja organizator će postaviti video sadržaj sudionika na platformu RTLplay (https://play.rtl.hr/) i njih podijeliti na RTLplay Facebook stranicu.

Od 15.05. – 01.06.2018. finalisti se svojim izvedbama natječu za pobjedu. U navedenom periodu pobjednik će biti finalist čija snimljena izvedba prikupi:

– najviše oznaka ‘’LIKE’’ na Facebook stranici organizatora

– najviše pregleda na RTLplay-u

– najveću ocjenu od stručnog žirija iz glazbene branše