NEDA PARMAĆ U NEŠTO DRUGAČIJEM IZDANJU S NOVIM SINGLOM I SPOTOM „Daj mi“

Godinu dana nakon posljednjeg singla “Minuta u tišini”, pod izdavačkom palicom RTL Musica Neda se vraća s još jednom autorskom pjesmom, ovoga puta još novija i drugačija.

“Pjesma je, kao i prethodnih nekoliko, nastala u autu, gdje jedino imam svoj mir, i to pod uvjetom da ugasim mobitel. Došla sam s idejom do producenta Ivana Škucne, koji mi je pomogao ideju pretočiti u pjesmu. Nakon što mi je poslao svoju viziju aranžmana već sljedeći dan počela sam s organizacijom snimanja videa. Nadam se da će se svima svidjeti kao meni”, izjavila je Neda dodajući, “Na setu je uvijek veselo. Okupila sam ekipu koja surađuje i sa mnom i s Gelato sisters tako da slobodno mogu reći da smo više od suradnika. Za kostime se uvijek pobrine Modna Sova, frizerski atelier Monet je u uz mene već 15 godina, a nekoliko zadnjih projekata surađujem s megatalentiranom vizažisticom Tatjanom Tomšić tako da mi snimanje dođe kao izlazak. Ovoga puta na set sam pozvala i svoje prijateljice Janu Fabijanić, Branku Sovar, Anu Dujan i Constance Marx koje su čagale sa mnom. Ekipa je vrhunska! Ali evo, da ne ispadne da su oko mene samo žene, za ravnotežu se pobrinuo Tomislav Rubinjoni, koji je utjelovio osobu kojoj se u pjesmi obraćam.”

“Daj mi” je pjesma za sve koje ne zadovoljava prosjek, kako u životu, tako i u vezama. Autori su Neda Parmać i Ivan Škunca, a redatelj videa je Tomislav Pović.

 

Glazba – Ivan Škunca

Tekst – Neda Parmać

Aranžman – Ivan Škunca

Video producent – Tomislav Pović

Glazbeni producent – Ivan Škunca

Tonski snimatelji – Ivan Škunca, Filip Gjud

Snimljeno u Sound Station studiju, Zagreb, 2020.

 

Programming – Ivan Škunca

Bubanj – Elvis Sršen NoA

Bas – Dario Sabo

Klavijature – Tomislav Brebrić, Filip Gjud, Ivan Škunca

Električna gitara – Ivan Škunca

Prateći vokali – Sanja Parmać, Neda Parmać

Glavni vokal – Neda Parmać