NE PROPUSTITE MJUZIKL „MENOPAUZA“ KOJI OBARA REKORDE

Dodani novi datumi izvedbe – 05.04., 14.04. i 27.04.

 

Mjuzikl „Menopauza“ obara sve rekorde. Nakon što se mjuzikl ‘vratio’ u Zagreb s novom lokacijom za izvedbe – kazalište ‘Luda kuća’, prva dva termina predstava (02. i 03. ožujka) rasprodana su u trenu. Zagrebačka publika je apsolutno oduševljena mjuziklom o četiri genijalne žene. Radi velikog interesa, dodani su novi datumi: 05.04., 14.04. i 27.04., također u kazalištu Luda kuća.

Energija četiriju žena, koje su ujedno i glavne protagonistice mjuzikla je, nevjerojatno zarazna i pozitivna. Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će svakoga nasmijati do suza.

Pozitivne i fantastične Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić, nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovoga puta. Spremne su dokazati zašto je ova predstava postigla takav uspjeh i to kroz pričanje o starenju, hormonima, prolaznosti, braku, djeci, ali isto tako o snazi žene, hrabrosti, prioritetima, ljubavi. Moto predstave koji svakako aludira na menopauzu je „Ne možeš je izbjeći, možeš joj se smijati“ i to će vas ove četiri genijalne žene, sigurno uvjeriti.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim – https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/menopauza-2036/profile.html po cijeni od 150kn i 125kn, a termine predstava možete pratiti na internet i facebook stranici organizatora: https://music.rtl.hr/ i  https://www.facebook.com/RTLmusichrvatska/