NE ČEKAJ SUNCE dočekalo svoju video premijeru!

Nova pjesma Roberta Marekovića i njegovih Swingersa, nakon što je imala svoju audio premijeru, dostupna je i u video izdanju.
Ova vesela ljetna pjesma koja je napravljena na tragu hollywoodskih beach filmova 60-ih godina, snimljena je u gradu Viru uz pomoć gradske turustičke zajednice. Tijekom tri radna ali i hedonistička dana, spavalo se malo; pripreme i opuštanje su trajali do kasno u noć, a snimalo se već ranom zorom, što se proteglo na cijelodnevnu akciju snimanja. U spotu možete vidjeti ljepote Vira, poput Crvene plaže ili poznatog Svjetionika, ali i slavonsku čaroliju u stasu atraktivne magistre defektologije Marije Lončarić, rodom iz Donjeg Miholjca, danas s adresom u Osijeku.
Režiser spota je lider popularne grupe Adastra, Jeronim Marić: “S obzirom na cijeli retro đir Swingersa i pjesme, potrudili smo se dobiti atmosferu Vira i Jadrana iz nekih romantičnijih vremena. U spotu nećete vidjeti ništa moderno ili aktualno, ovaj spot je pravi vremeplov.”. Nakon uspješnog ulaza u ljeto s pjesmom “Gina”, koju je Mareković snimio s grupom Avionas, čini se da će ljeto uspješno i završiti, a glava projekta kaže: “Od Fantoma naovamo snimio sam preko 30 spotova u svojoj karijeri i ne sjećam se nijednog zabavnijeg snimanja. Bilo je izuzetno fizički zahtjevno, ali i Marija i Jerko, te naravno moja ekipa iz Swingersa, napravili su od posla uživanciju. Puno hvala dragim ljudima iz Vira ali i Zadra na pomoći.” Fotografije je napravila mlada ali kreativna, devetnaestogodišnja Isabella Bajdo iz Zadra.

Fotografije potpisuje: Isabella Bajdo
Autori pjesme su Robert Mareković i Vedran Žanko, a izdavač RTL music.