Napokon koncert Vanne & Jacquesa

„Najbolje od nas“ naziv je zajedničkoga koncerta jednih od najvećih vokala hrvatske glazbene scene – Vanne i Jacquesa Houdeka. Vanni i Jacquesu ovo je prvi zajednički koncert koji će se održati u utorak, 27. veljače, u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Organizatori najavljuju čaroban glazbeni utorak prepun dobre glazbe i najvećih uspješnica ovo dvoje glazbenika.

Publika će, osim starijih hitova, zasigurno imati prilike čuti i nove kao što su Vannini „Najbolji ljudi“ i „Izmiješane boje“ i Jacquesov noviji klasik „Kad nekoga voliš“. Ne sumnjamo kako će Jacques i Vanna iskoristiti prvi zajednički koncert kako bi izveli i zajednički duet „Tiha snaga“ koji su inače izvodili samo kada su međusobno gostovali jedno kod drugoga.

Ulaznice za ovo glazbeno putovanje u prodaji su po cijenama od 130, 160 i 190 kuna. Kupiti se mogu na internetskoj stranici ulaznice.hr te na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske koja možete pronaći na poveznici. Požurite s kupnjom ulaznica kako ne biste propustili ovo divno glazbeno putovanje koje će vam prirediti najveći glazbeni vokali današnjice.