MJUZIKL O KOJEM PRIČA CIJELI SPLIT: HIT PREDSTAVA PONOVO RASPRODALA GRIPE

Splitske Gripe ponovo su orile oduševljenjem publike tijekom mjuzikla ‘Menopauza’ koji je nakon Zagreba po drugi put svoje novo odredište našlo u Splitu. Predstava ‘Menopauza’ sa svoja dva nova termina ponovo je rasprodana u rekordnom roku. Naše zvijezde večeri Arijana Čulina, Sanja Doležal, Salome i Karmela Vukov Colić ponovo su doživjele ovacije u rasprodanim Gripa, te ni one same nisu mogle sakriti veselje koje im donijela splitska publika.

Splitska glumica Arijana Čulina ponosno je kazala:

„Jako mi je drago da je ovako sve prošlo u Splitu. Pola grada je došlo, a onu drugu polovicu čekamo. Osjećala sam se kao na utakmici. Sa svakom rečenicom kao da dajem gol, a tribine i parter na nogama. Ma, neopisiv osjećaj. I svi veseli, sretni, raspjevani. Šta drugo čovjeku treba. Gušt je igrat za takvu publiku“.

Poznata pjevačica i tv voditeljica Sanja Doležal nije krila svoje oduševljenje novom predstavom u Splitu.

„Oduvijek sam znala da je splitska publika vrlo zahtjevna. Ako im se nešto ne svidi, to će i pokazati. Isto tako, ako te vole, nema bolje publike na svijetu. Obje izvedbe Menopauze u Splitu obilježile su upravo ljubav publike. smijeh, veselje, pozitiva, na najjači mogući način. Uživala sam u svakoj sekundi predstave, imala sam osjećaj da uopće ne glumim, nego da zajedno s publikom proživljavam svaku rečenicu teksta. Hvala splitskoj publici što nas je ponovo tako oduševljeno primila, zaista je užitak igrati u Splitu. Jedva čekam novo gostovanje” rekla je Sanja.

Uz Sanju, slovenska glumica Salome pohvalila je publiku i rekla da nije sumnjala u Split.

“Tako dobru, pozitivnu i zabavnu publiku već dugo nisam srela. Stvarno sam oduševljena i zahvalna da su nas ponovo tako lijepo dočekali i potvrdili sav naš trud koji smo uložile u mjuzikl. Užitak je raditi kad osijetiš da je publika zadovoljna i da se smije s nama. To je i bio cilj ali ja osobno nisam sumnjala u Split. Baš sam vesela da smo počeli turneju na moru baš u Splitu, najljepšem gradu na svijetu. Jedna gledateljica mi je napisala: »Donijele ste svima dašak vedrine u Split.» A što još reći osim hvala i dođite nas pogledati. Ako je smijeh pola zdravlja, onda je Menopauza pravi lijek za vas”, dodala je Salome.

Karmela Vukov Colić kao zadnja, ali i ne manje bitna, zaželjela je novi susret.

„To kako nas je splitska publika primila baš je bilo čarobno! Dobro kažu – nima Splita do Splita! Predivno je bilo vidjeti četiri rasprodane dvorane i ljude koji nas ispraćaju ovacijama. I koji kući odlaze  s osmijehom na licu. Hvala, drage Splićanke i Splićani! Od srca vam hvala! Jedva čekam da se sretnemo ponovno”, kazala je Karmela.

Uz ples i pjesmu, Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Salome i Arijana Čulina, donijele su na pozornicu književnu uspješnicu Jeanie Linders, s jasnom porukom – menopaza ne mora biti bauk! Dapače, ovom urnebesnom glazbenom parodijom ove četiri iznimne dame dokazale su kako je sve u životu lako uz prave pokretače – smijeh i sestrinstvo, a sama menopauza tek je dosjetljivo odabrana metafora za brojna pitanja s kojima se u to životno doba susrećemo.

Organizatori uskoro najavljuju nove predstave u Splitu i Dalmaciji, stoga, ostanite u toku i pratite nove informacije o mjuziklu ‘Menopauza’ na FB stranicu RTL music ili putem sustava Adriaticket i Croatia Tickets.