Marko Škugor održao prvi koncert u rasprodanom Lisinskom

Marko Škugor, pobjednik prošlogodišnjeg Splitskog festivala, sinoć je održao svoj prvi koncert u zagrebačkom Lisinskom koji je rasprodao 12 dana unaprijed. Koncert su obilježili mnogobrojni aplauzi i trostruke stajaće ovacije na kraju koncerta za kojim se danima tražila karta više.

Jučer je publika u Lisinskom dokazala koliko voli Marka Škugora na njegovom prvom koncertu u Lisinskom. Večer su prekidali brojni aplauzistajaće ovacije, a “pala” je i jedna prosidba!

Malo je pjevača koji su uspjeli u nekoliko godina samostalne karijere i  jednim albumom s lakoćom rasprodati Lisinski. Marka ni bolest nije zaustavila da održi ovaj koncert. Naime, došao je na tonsku probu dva sata prije koncerta ravno s hitne pomoći i održao uistinu koncert za pamćenje.

Marko je prvi dio započeo pjesmama ‘Uvik ću te svojom zvati’, ‘Vilo moja’, ‘Samo ti si’ s kojom je osvojio dvije nagrade na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku 2016. godine, ‘Ka’ dica’ s kojom je pobjedio prošle godine na Splitskom festivalu, ‘Mirno spavaj ružo moja’ te je izveo svoju najdražu pjesmu iz filma Kum ‘Brucia La Terra’. Nakon pjesama ‘Zlato moje’ i ‘Moje zlato’ došao je red i na goste večeri – Četiri tenora!

Prvi na redu je bio Marko Pecotić koji je izveo svoj najveći hit ‘Samo ljubav ostaje’, nakon njega je Vladimir Garić otpjevao ‘Cvijet čežnje’ i izazvao veliki pljesak, a Đani Stipaničev je zapjevao ‘Dalmacijo od kamena’.

Nakon samostalnih pjesama tenori su zajedno izveli ‘Sve je tvoje’, autora Matka Šimca, s kojom su prošle godine pobijedili na Dalmatinskoj šansoni, a iza nje je slijedila ‘Amigos Para Siempre’. Tenori su ponovo  zabavili publiku svojom odličnom energijom na pozornici i zadivili vrhunskim vokalima.

Novo druženje u Lisinskom je Marko zakazao za godinu dana, a iza koncerta se ostao družiti sa svojom vjernom publikom na potpisivanju svog albuma prvijenca ‘Dalamtinska vilo’.