Marko Škugor odlično započeo 2018. 

Pobjeda na Splitskom festivalu i Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, oko 100 nastupa u prošloj godini i prvi koncert u Lisinskom koji je zakazao za 04.03.2018. su pravi pokazatelji da je Marko Škugor na pravom putu prema samom vrh domaće scene.

U prošloj 2017. godini Marko Škugor se okitio značajnim pobjedama, na Splitskom festivalu ga je publika proglasila brojem jedan, kao i na šibenskoj šansoni gdje je nastupio kao član Četiri tenora.

Marko je odlično zakoračio i u 2018. nastavkom uspješne turneje po Sloveniji, te najavljujući veliki koncert pod nazivom ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav‘ u KD Vatroslav Lisinski 04. ožujka. Za ulaznicama vlada veliki interes što je jako razveselilo Marka, iako ga dijele tri tjedna od velikog koncerta, većina dvorane je već sada rasprodana.

Škugor s nestrpljenjem očekuje koncert kada će se zagrebačkoj publici predstvaiti u pratnji svog benda pojačanim gudačkim orkestrom ‘Allegro’ i pokazati svoje impresivne vokalne mogućnosti, radost pjevanja i izvesti svoje najveće hitove, kao i neke svjetske tenorske standarde.

 

Na pozornici će mu se pridružiti i ostali članovi Četiri tenora s kojima često nastupa, te su u par godina postali prava koncertna atrakcija. Svaki od tenora će samostalno otpjevati po jednu pjesmu, a zajedničkim snagama će otpjevati i nekoliko poznatih pjesama.

 – Oduševljen sam i jedva čekam 4. ožujka! Za mene će taj koncert biti kruna moje dosadašnje karijere i zaista mi je čast da imam priliku održati prvi samostalni koncert u Zagrebu u najprestižnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Publika može očekivati pravi dalmatinsko-mediteranski spektakl!

Odmah sam znao koje goste želim na koncertu. Zapravo je i logično da koncert podijelim sa svojim prijateljima i kolegama: Đanijem, Vladom i Pecom. Ljudi, dođite, uživajte i napunite dušu ljubavnim pjesmama i iskrenim emocijama! – rekao je Marko Škugor.

U veljači, mjesecu ljubavi, Marko će svojoj publici predstaviti i svoj novi singl i spot prigodnog naziva ‘Zaljubljen‘. Radi se o bržoj pjesmi u kojoj se Marko odlično snašao, a spotom se malo odmaknuo od standardnog te svojoj publici pripremio nešto drugačije.

Ulaznice za koncert (100, 130, 160 i 190 kn) su dostupne na blagajnama Lisinskog i na www.ulaznice.hr