Las Vegas Show u Laubu 30. ožujka donosi raskoš, vatromet, poznata imena i puno dobre zabave!

Las Vegas Show ekstravaganza stiže po prvi put u zagrebačku Laubu 30. ožujka ove godine! Las Vegas Show napravljen je u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na napoznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao „Strip“, a priprema se već mjesecima.

 

Vegas show je raskošan, dinamičan, šaren i baziran na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja. Uz Roberta Marekovića, lidera Swingersa, pjevačica i domaćica showa će biti maestralna Danijela Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije, (“New York, New York”, “La Bamba”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Viva Las Vegas”…) u raskošnim aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima koji će uskoro biti najavljeni, a show će oplemeniti plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera.

 

Showu je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić, a kroz to dinamično glazbeno putovanje vodit će vas Robert Mareković, koji ne samo da je lider banda Swingers nego i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Entrio.

 

Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/swingers-las-vegas-show-6004