Indira otkriva “Istinu i laž”

Pjesma “Istina i laž” oduševila me na prvo slušanje, glazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati – izjavila je Indira

Indira Levak nakon odlaska iz Colonije nastavlja sa solo karijerom i ovih je dana snimila i novi spot i to na predivnom Pagu. „Istina i laž“ prava je ljetna pjesma s latino prizvukom. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ograničavati, tako da od njezinog albuma koji izlazi početkom srpnja očekujte neočekivano.

Pjesma “Istina i laž” oduševila me na prvo slušanje, glazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara, baš kakva treba biti, pravi latino-ljetni hit!“ – izjavila je Indira koja pršti seksepilom u novom spotu koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

Priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije hrvatskih dizajnerica Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot. Glam team Vikler i ruž pobrinuo se da Indira blista u novom spotu s kojim najavljuje izlazak svog prvog solo albuma.