Bezvremenskim hitovima pokorili Lisinski

QUEEN SYMPHONY SHOW

Zagreb, 18. svibnja – Najveći europski Queen tribute bend, Queen Real Tribute iz Beograda, sinoć je u punoj dvorani Lisinski održao koncert za pamćenje. Pojačani Muzikon simfonijskim orkestrom i zborom u specijalnom aranžmanu oduševili su tisuće fanova legendarnog i izuzetno utjecajnog britanskog benda.

Koncert su otvorili energičnom izvedbom pjesme „Flash“ kojom su u startu dokazali da se radi podjednako o vrhunskom glazbenom i vizualnom spektaklu. Nastup prožet hitovima i promjenom kostima, koji neodoljivo podsjećaju na one koje je nosio Freddie Mercury, donio je dozu nostalgije, ali i divljenja s kolikom preciznošću bend pazi i na najsitnije detalje.

U više od dva sata žestoke i uigrane svirke, 60 profesionalnih glazbenika na pozornici redalo je hitove „I Want To Break Free“, „Radio Ga-Ga“, „Crazy Little Thing Called Love“, „Barcelona“, „Bohemian Rhapsody“, „The Show Must Go On“, „We Are The Champions“ i mnoge druge te je tako još jednom očuvano sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odana počast ovim prvacima glazbene povijesti.

Tekst: Iva Zrnčić