En Ten Tini u Lisinskom

„EN TEN TINI“ – vesela zabava za cijelu obitelj spaja glazbu i ples za najmlađe, ali i one malo veće. Svake godine želimo veselim programom razveseliti svu djecu pa planiramo i ove godine. Raspored sudionika i detaljni program ovog veselog događaja ćemo objaviti ovih dana.

Prisjetimo se kako su pošle godine nastupali dječji zborovi ZAGREBAČKI ALLEGRO, ALLEGRIĆI, CRESCENDO, MALI SESVEĆANI, ZAGREPČANKE I DEČKI te ZABOČKI MALIŠANI su izvodili svima poznate i omiljene dječje pjesme – od brojalica, dječje filmske glazbe, zborskih hitova.

Uz navedene zborove nastupali su i PLESNI CENTAR TALA, veseli tim animatora iz DJEČJEG GRADA te kao poseban gost djeci se pridružio LUKA NIŽETIĆ!
Kroz red pjesme plesa i dječjih osmijeha tu je bila naša divna voditeljica DORIS PINČIĆ ROGOZNICA i to sve kako bi naši najmlađi osjetili bezbrižnost djetinjstva.

Na matineji jednostavno nazvanoj EN TEN TINI U LISINSKOM izvodili su se nezaboravni dječji evergreeni: „Kad si sretan“, „Kad bi svi“, „Pipi Duga Čarapa“, „Kad se male ruke slože“, „Nek svud ljubav sja“ i druge poznate izvedbe.

Podsjetimo edicija „En Ten Tini“ obuhvaćala je CD, radne listove i note za najljepše hrvatske dječje pjesme a do sada su u toj ediciji objavljena 4 CD-a.