Službena potvrda o odgodi zakazanih izvedbi predstave „Menopauza“!

Poštovani,

Ovim dokumentom izdaje se službena potvrda o odgodi zakazanih izvedbi predstave „Menopauza“, u mjesecu travnju, a za koje su se ulaznice prodavale putem sustava Eventim.

Kako je proglašena svjetska pandemija, i Hrvatska se nalazi usred epidemije zaraze novim i prethodno nepoznatim virusom SARS-Cov-2, koja je, prema svemu sudeći, tek u svojim počecima i predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju građana Republike Hrvatske, ali i širom svijeta, tako su i vlasti Republike Hrvatske uvele slične mjere zabrane okupljanja i održavanja kulturnih manifestacija.

Uslijed opisanih okolnosti, kao izvršni producenti predstave, bili smo dužni ponašati se društveno odgovorno, poštivati propisane mjere te odgoditi izvođenja predmetne predstave, sukladno mjerama civilne zaštite, a sve u cilju smanjenja rizika širenja bolesti izazvane virusom SARS-Cov-2.

O novim terminima, zamjeni i povratu ulaznica publika će biti pravovremeno obaviještena, kada propisane mjere zaštite to dopuste.

U nadi da će opasnost po zdravlje ljudi proći  najkraćem mogućem roku, obavještavamo publiku da informacije o svim događajima mogu pratiti putem službene stranice Eventima:

https://www.eventim.hr/…/coronavirus-information…/promo.html

Također napominjemo da je unutar sustava Eventim donesena odluka o PRIVREMENOJ obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život.

Svima se ljubazno zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

RTL MUSIC