Massimo i Vatra – nova glazbena suradnja

Massimo je oduvijek imao sreću da zna odabrati glazbenike s kojima će snimiti duet. Sjetimo se samo uspjeha pjesama “Odjednom ti” koju su napisale i s njim otpjevale Meri i Anita iz grupe Meritas ili “Zar više nema nas” Nene Belana. Tom odličnom nizu ovih dana pridružit će se početkom veljače i grupa Vatra novom pjesmom “Nama se nikud ne žuri” autora Ivana Dečaka. Prva je to njihova suradnja, a fuzija Massima i Vatre od kojih svatko nosi svoju energiju, viziju i kreativu mogle bi stvoriti nezaboravne glazbene minute.
“Nakon dugo vremena dogodila se pjesma koja je uz moj vokal zahtijevala još ‘začina’, a sve je od početka skladanja prizivalo Massima”, izjavio je Ivan Dečak.

“Nama se nikud ne žuri” naziv je pjesme koja je spojila popularne glazbenike i ispričala još jednu čarobnu priču. Pjesmu premijerno možete čuti u petak, 02.02. u Jutarnjem showu Antene Zagreb, a uživo će je prvi put zajedno izvesti na Massimovom koncertu za Valentinovo, 14.02. u splitskoj Spaladium Areni. Referirajući se na koncert Massimo je u srijedu u Splitu u intervjuu za Dalmatinskiportal.com izjavio: “Splitska publika može imati velika očekivanja koja ću ispuniti ovim koncertom. Ovoga puta imam specijalne goste, a to je grupa Vatra. Jučer smo snimali spot za našu zajedničku pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’, izvrsna je i vjerujem da će se publici svidjeti. Mislim da je zanimljiv spoj Vatre, mog benda i mene. Definitivno se radi o jednom minjončić koncertu,” poručio je pjevač.

Nikako nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!

Za sada je rasprodan prvi kontingent ulaznica za dosad najveći Massimov splitski koncert. Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima, basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva. Massimo i bend provest će kroz pjesmaricu sačinjenu od hitova „Iz jednog pogleda“, „Kladim se na nas“, „Sjaj u tami“, „Suze nam stale na put“, “Ne dam grijehu na tebe”, „Neka ti plove brodovi“ i mnoge druge iz preko 30 godina duge karijere.

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka, 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene. Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:

VIP parter – 180 kn
Parter 1 – 150 kn
Tribina 1 – 140 kn
Parter 2 – 120 kn

Organizatori koncerta RTL Music i Aquarius Records zahvaljuju na podršci sponzorima i medijskim partnerima:
Huawei, Stella Artois
Radio Dalmacija, Slobodna Dalmacija, Split.com.hr, Šibenik.in, Dalmatinski portal, eZadar, Dubrovačkidnevnik.hr, Night life Croatia, Šibenski portal