Marko Škugor u Lisinskom 04.03.

Marko Škugor je pjevač rođen 1989. godine. Diplomirao je na smjeru Financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i magistar je ekonomije.
Pjevačku karijeru je započeo u klapi, tako je pjevao u nekoliko najpoznatijih klapa (Maslina, Kampanel), a 2013. godine je kao solist i prvi tenor “Klape s mora” predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom “Mižerja”.

Prvi veliki uspjeh bilo je osvajanje Grand prix-a na Splitskom festivalu 2014. godine s pjesmom “Devet slova jedne riči” uz Alena Nižetića i Duju Cocu, a nakon toga uslijedile su uspješnice “Dalmatinska vilo” i obrada pjesme Vinka Coce “Zlato moje”.
U ljeto 2015. godine s pjesmom “Oće duša vanka tila” Marko osvaja 2. nagradu publike na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, a pjesmom “Srce južnjačko” najavljuje svoj debitantski album “Dalmatinska vilo” koji je puna tri mjeseca bio jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Ljeto 2016. obilježile su dvije stvari – Turneja “Zvuci Mediterana” s više od 40 samostalnih koncerata. Krajem godine snimljen je duet s istinskom legendom, Oliverom Dragojevićem “Samo s tobom sam upoznao ljubav” koji je u kratko vrijeme postao omiljena pjesma mladenaca za prvi ples.
Najveći festivalski uspjeh dolazi 2017. godine na Splitskom festivalu gdje s pjesmom “Ka’ dica” osvaja Grand prix, a sa Četiri tenora osvaja 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

2018. godina je opet prepuna nastupa te u organizaciji RTL Musica i Scardone, 04. ožujka ne propustite koncert u Lisinskom gdje će kao gosti nastupiti i fantastična Četiri tenora koji su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja.

Svoje ulaznice nabavite preko susatava Ulaznice.hr ili na blajagnama dvorane Lisinski.

Cijene ulazice su:
100kn/ 130kn/ 160kn/ 190kn