Suradnja Indire i RTL Musica

Prva izvođačica s kojom je RTL Music potpisao ugovor je Indira Levak, već godinama u Hrvatskoj i regiji jedna od omiljenih pjevačica.

Nakon dugogodišnje suradnje s grupom Colonia, Indira je krenula u samostalne vode, a njezin prvi singl te videospot za pjesmu „2 luđaka“ bio je premijerno prikazan u RTL-ovoj glazbenoj emisiji Top.HR na RTL2. Indirin drugi singl “Dođi” je također ovih dana predstavljen javnosti dok je spot u nastajanju i jedva čekamo da ga premijerno prikažemo.

„Jako sam sretna što se moje kretanje u samostalnu karijeru poklopilo s pokretanjem RTL Musica. Od prvog sastanka osjećam da isto razmišljamo i veselim se našoj suradnji”, izjavila je Indira Levak.

kao što je već poznato, RTL Music svoje će djelovanje usmjeriti na izvođače i izdanja koja su zanimljiva širokoj javnosti, a osim domaćih glazbenih imena, RTL Music će surađivati i s inozemnim zvijezdama, i to ponajviše u vidu organizacije koncerta stranih glazbenih imena.

„To obuhvaća u prvom redu organizaciju koncerata domaćih i internacionalnih izvođača, izdavački posao u segmentu diskografije i publishinga. RTL Music će obavljati i sve poslove vezane uz glazbeni management i upravljanje glazbenim pravima proizišlim iz medijskih operacija te s posebnim naglaskom na razvoj poslova u suvremenom glazbenom digitalnom okruženju,“ izjavio je Danko Stefanović, izvršni direktor RTL Musica te najavio da iz njihove radionice uskoro dolaze objave velikih koncertnih događanja i zanimljivih glazbenih izdanja.