STIGLA JE INDIRINA VALKIRA U PUNOM SJAJU

STIGLA JE INDIRINA VALKIRA U PUNOM SJAJU

Indira Forza predstavila je svoj prvi samostalni album „Valkira“ u Pivani, u društvu svojih prijatelja, kolega i medija koji su još jednom svjedočili zaraznoj energiji kojom zrači ova karizmatična pjevačica već dvadeset i dvije godine na sceni.

U subotu je Indira Levak proslavila 45. rođendan na najbolji mogući način. Promovirala je svoju glazbenu priču, prvi samostalni album na kojem se nalazi trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac. Na albumu je surađivala s nekoliko autora, a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecetić, Bojan Šalamon Shalla i Domagoj Perišić.

Jako sam sretna danas, ispunio se moj san, u rukama imam Valkiru. Ona je zapravo ispunjenje mojih glazbenih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici. Proteklih dvanaest mjeseci je bilo kao vožnja rolerkosterom, fenomenalno putovanje puno uzbuđenja, iznenađenja, jakih emocija, isčekivanja. Naučila sam mnogo o sebi, pomicala svoje granice, otvorila taj kreativni, stvaralački kanal koji sam toliko dugo zatomljavala. Sada je to erupcija kreativnosti jer u ladici već  imam pedesetak tekstova koji čekaju svoj trenutak. Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta  s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve vam govori jer ovo je- „Moje vrijeme“.-ispričala je Indira. Spot je sniman na predivnim lokacijama Učke i Samobora. Posabnu dramatiku spotu dale su plesačice plesnog studija Transform Crew s kojima Indira često surađuje na projektima, a spot potpisuje Marko Zeljković.

Indira Forza koja je te večeri blistala u punom sjaju i bila okružena dragim prijateljima i kolegama koji su s njom slavi u Pivani do dugo u noć, uz obilje hrane i pića kako i priliči jednoj Slavonki. A takav party nije mogao proći bez tamburaša Dyaco s kojima je Indira također snimila duet koji se nalazi na albumu Valkira.

 

Fotografije: https://www.dropbox.com/sh/sc6fkjvjij9up3p/AABqbKHgmh4eOxASn1rYywXPa?dl=0

Fotograf: Stjepan Dolenec