Poslušajte pravi ljetni hit “Gina”

Avionas je novi pop-projekt Nevena Kepeskog, jednog od osnivača Psihomodo Popa i autora mega hita „Donna“ koji već godinama ne silazi s radio valova. „Ginu“, prvi singl Avionasa, otpjevao je Robert Mareković, legendarni pjevač Fantoma i današnji frontmen neponovljivih Swingersa.

‘Gina’ je prava pjesma za tople dane, mekana, blago nostalgična, blago romantična i, nadam se, jako slušljiva. Neki dašak vedrine i nježnosti nakon sive i hladne zime“, kaže Neven Kepeski.
„Pjesmi me je prije svega privukao dašak ljeta, mora i nostalgije, te atmosfera u kojoj se miješaju neki stari i neki novi, moderni zvukovi“, kaže Robert Mareković.
Neven Kepeski autor je glazbe i teksta a aranžman i produkciju potpisuje Duško Mandić.

Neven Kepeski je inače poznati urednik, novinar i izdavač. Osim za Psihomodo pop, pisao je pjesme za Tajči i Neki to vole vruće.
„Imam pseću pažnju, sve me zanima“, kaže Kepeski kad ga se pita otkud ta raznovrsnost interesa.
Robert Mareković je pjevač, skladatelj, DJ, radijski i televizijski voditelj, novinar i vječni i uporni promicatelj tradicionalnih glazbenih vrijednosti, ponajprije ranog rocka, popa i swinga…
U svojoj karijeri ima velike hitove, desetak albuma, stotine radijskih i televizijskih emisija, i više tisuća nastupa uživo.
Pjesmu „Gina“ u izvedbi Avionasa i Roberta Marekovića objavljuje RTL Music.