EN TEN TINI – PJEVAJMO I UČIMO 16 VESELIH DJEČJIH PJESMICA I BROJALICA

”Obitelj prstić”, “Beba morski pas”, “Bingo”, “Farma strica Jima”, “Jupajdi jupajda”, samo su neke od 21 pjesme (16 na hrvatskom + bonus 5 pjesama na izvornom engleskom jeziku) s novog glazbenog izdanja za djecu “En ten tini” (knjižica i CD).  Izdanje uključuje brojalice i pjesmice namijenjene za zabavu, rođendane, slobodno vrijeme ili pak slobodne aktivnosti u vrtićima i školi. Tekstovi pjesama u veselom ritmu predstavljaju poučne sadržaje kroz koje djeca mogu učiti brojeve, slova i mnoge zanimljive pojmove o svijetu oko nas. Pjesme na CD-u prate i tekstovi, notni zapisi u knjižici baš kao i zanimljive mozgalice: pomozi psiću pronaći put do kuće i brojanje ribica u akvariju.

“Jako se veselimo s vama što vas na ovako lijep i jednostavan način uvodimo u divan svijet glazbe preko pjesmica koje su i vaši roditelji pjevušili kad su bili mali. Zato, pjevajmo, plešimo i učimo!”, poručuje glazbeni producent i aranžer Toni Eterović i ističe kako mnoge od pjesama poznajemo na njihovim izvornim jezicima (pretežito engleskom), pa se ekipa koja je radila na izdanju potrudila da ih osvježi, pažljivo prevede i lektorira u duhu hrvatskog književnog jezika i time dobije “staro – novo štivo” za djecu.

Ipak pet je pjesama ostavljeno i na izvornom jeziku kao dodatak na kraju CD-a. Pjesme izvode Lucija Eterović i Dječji zbor Allegro, a voditelj zbora je Domagoj Brlečić.

Uz pjevanje i ples, djeca će kroz ovo izdanje imati priliku bolje usvojiti pojmove o svijetu oko sebe, prve osnove brojanja i slova, kao i prve doticaje s engleskim jezikom.

Uz pjevanje i ples, djeca će kroz ovo izdanje imati priliku bolje usvojiti pojmove o svijetu oko sebe, prve osnove brojanja i slova, kao i prve doticaje s engleskim jezikom.

Izdavači ovog poučnog izdanja su RTL Music, Menart i Arija, a svoj primjerak možete naći na prodajnim mjestima Tiska, Hrvatske pošte i iNovina po cijeni od 39,90 kuna.

 

Popis pjesama

1.BEBA MORSKI PAS (BABY SHARK)

2.BINGO

3.JEDAN MALI PAUK (ITSY BITSY SPIDER)

4.OBITELJ PRSTIĆ (FINGER FAMILY)

5.KOTAČI AUTOBUSA (WHEELS ON THE BUS)

6.GLAVA, RAMENA, KOLJENA I STOPALA (HEAD, SHOLDERS, KNEES & TOES)

7.PET MALIH MAJMUNA (FIVE LITTLE MONKEYS)

8.DEDEK TAJ (THAT OLD MAN)

9.JUPAJDI JUPAJDA

10.MARA IMA MALO JANJE (MARRY HAD A LITTLE LAMB)

11.FARMA STRICA DŽIMA (OLD MACDONALD FARM)

12.BE BE CRNA OVČICE (BAA BAA BLACK SHEEP)

13.PJESMA O SLONIĆIMA (ELEPHANT SONG)

14.ABC PJESMA (ALPHABET SONG)

15.DOK MJESEC SJA (KUCA KUCA PERO)

16.MALE PAHULJE (LITLLE SNOWFLAKE)

 

BONUS (ENGLISH VERSION)

17.ALPHABET SONG

18.FINGER FAMILY

19.WHEELS ON THE BUS

20.BINGO (ENGL)

21.BABY SHARK